OVER ONS

Over cafe Chris Scholten

De geschiedenis

Café Chris Scholten heeft haar naam te danken aan de inmiddels overleden Chris Scholten. In zijn jonge jaren werkte Chris Scholten als stukadoor en ober. In 1977 kwam zijn droom uit toen hij een café naar zichzelf kon vernoemen. Chris en Elly maakten er een gezellig en ouderwets buurtcafé van.

Inmiddels is Cynthia Scholten samen met Melvin de uitbater van deze bruine kroeg. Cynthia is in het café als kind groot gebracht en heeft daar ook jarenlang gewerkt. Zij runnen de kroeg op dezelfde wijze als Chris en Elly.

In Café Chris Scholten kun je borrelen, een praatje maken of los gaan als er een zanger komt optreden. Je kunt er ook darten, biljarten, kaarten en de wedstrijden van Ajax worden er live uitgezonden.

Café Chris Scholten bestond afgelopen zomer 40 jaar en dat moest gevierd worden. De kroeg die al sinds jaar en dag een begrip is aan de van Woustraat 104 in de Amsterdamse Pijp organiseerde een groot feest. Het werd een weerzien van oude bekenden, vrienden van het café, buurtbewoners en stamgasten, in combinatie met lekker eten, een hoop drank en optreden van Amsterdamse zangers.

Het café is elke dag van 09:00 uur ‘s ochtends tot 01:00 uur ’s nachts geopend en op vrijdag en zaterdag blijft de kroeg geopend tot 03:00 uur ’s nachts.

Chris Scholten

Meet The Team

Cafe Chris Scholten

Wie Wat Waar

Bij cafe Chris Scholten is altijd wat te beleven. Wij organiseren ieder weekend wel iets. Klaverjassen, Bingo, darten, samen Ajax kijken, samen Max verstappen kijken, Biljarten of gewoon een live artiest. Ook door de weeks is er wel iets te doen in ons cafe. Ontspannen, gezelligheid en samenzijn is voor ons belangrijk.

Wil je op de hoogte blijven wat er allemaal te doen is bij Cafe Chris Scholten? houd dan onze Facebook pagina in de gaten of word gewoon lid zodat je de laatste nieuwe updates automatisch door krijgt.